Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άνοιξε το Taxisnet -Φορολογικές δηλώσεις 2018

19.04.2018 /

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φορολογούμενων με τα εισοδήματα του 2017. Όπως είναι γνωστό πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν οι φορολογούμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( aade.gr).

 

Στη διάθεση του κοινού τέθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φορολογούμενων με τα εισοδήματα του 2017.

Πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν οι φορολογούμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( aade.gr), οι οποίοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για να μπουν στην εφαρμογή.

H ΑΑΔΕ είχε δημοσιεύσει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα νέα έντυπα Ε1 και Ε3 αλλά και την εγκύκλιο με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Η εγκύκλιος περιλαμβάνει διευκρινίσεις για το πώς θα δηλώσουν οι φορολογούμενοι τις δαπάνες με «πλαστικό» χρήμα για να καλύψουν το αφορολόγητο όριο, τα εισοδήματα από βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, καθώς και τι ισχύει για τους έγγαμους και τους φιλοξενούμενους.

Documento.gr