Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανοίγουν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα κομμωτήρια

10.12.2020

Τα κομμωτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο ή την Κυριακή, αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και κάνει λόγο για απόφαση που ελήφθη μετά από επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το άνοιγμα των κομμωτηρίων το Σάββατο ή την Κυριακή ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Σε σχετικό κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του αναφέρει οτι η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου με τον  Υπουργό Ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα το Επιμελητήριο αναφέρει:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».

Πηγή: news247.gr