Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αναρτήθηκαν οι λαχνοί της σούπερ-φορολοταρίας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ

24.12.2017 /

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι λαχνοί που έχει συγκεντρώσει κάθε φορολογούμενος για τη σούπερ κλήρωση το βράδυ της Κυριακής, όπου 10.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν με την εισαγωγή των κωδικών στην παρακάτω διεύθυνση:http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi να πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά των προηγούμενων μηνών, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Θυμίζουμε ότι στην σούπερ – φορολοταρία που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων θα διεξαχθούν συνολικά δέκα κληρώσεις από 1.000 τυχερούς, για τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, καθώς και για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

enikos.gr