Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αναψαν τσιγάρα και τα…αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο που διέκοψε

12.04.2016

Μια… ακτιβίστικη ενέργεια στο δημοτικό συμβούλιο των φοιτητών του ΣΕΦΑΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σχολής κ. Κουτεντάκη, όπου άναψαν όλοι τους τσιγάρα διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για την μη εφαρμογή του νόμου, πυροδότησε ένταση και βαριές κουβέντες τόσο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπάρδα όσο και από τον σύμβουλο κ. Παππά.

Την ώρα εκείνη ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου και ο κ. Μπάρδας, μην αντιλαμβανόμενος προφανώς πως ήταν μια κίνηση η οποία θα μπορούσε με μια μικρή διακοπή 5 λεπτών να έχει τελειώσει και να συνεχιστεί με ηρεμία η συνεδρίαση, άρχισε ωρυόμενος να φωνάζει από μικροφώνου στους φοιτητές και τους καθηγητές για ασέβεια στο σώμα και πως θα έπρεπε να περιμένουν 20 λεπτά να τελειώσει το θέμα το προϋπολογισμού… που σε παλιότερες συνεδριάσεις… κρατούσε ακόμη και μέρες.

Η κατάσταση πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν ο σύμβουλος κ. Παππάς αντέδρασε στην κίνηση αυτή φωνασκώντας, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να τον γιουχάρουν.

Η ένταση συνεχίστηκε τουλάχιστον για 5 λεπτά ακόμη με τον πρόεδρο του σώματος να αναγκάζεται σε πεντάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης κάτι που θα μπορούσε να είχε από την αρχή, χωρίς ολες αυτές τις εντάσεις.

Να σημειώσουμε τέλος πως στους δημοτικούς συμβούλους μοιράστηκε έντυπο όπου έκανε λόγω και για παράνομη υλοτομια εντός της πόλης και έφερε τον τίτλο: Στην πόλη της Καινοτομίας: Τα δένδρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κόβονται – το κάπνισμα ΠΑΡΑΝΟΜΑ παραμένει…