Παρασκευή 12.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανακοίνωση Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων

30.11.2018 /

Σας γνωρίζουμε ότι το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 13.00 στην διεύθυνση : Μάρκου Μπότσαρη 2 Κτίριο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 1ος όροφος Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 20808 E mail : dikoinypostrik@gmail.com

Υπενθυμίζουμε ότι το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης έχει δημιουργηθεί από το ΑΚΕΘ και το «ΘΕΛΩ» και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, του Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ελλάδας (Κλεισθένης). Επίσης συνεργάζεται με τους 4 Δήμους του Νομού και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Αποτελείται από 85 κοινωνικές συλλογικότητες του Νομού Τρικάλων, διαμορφώνοντας τον πρώτο κοινωνικό χάρτη του Νομού μας. Η αποτύπωση του Κοινωνικού Χάρτη που έγινε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινοτικής Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2019, όπου και θα ανακοινωθούν οι στόχοι και οι δράσεις του Δικτύου για τη νέα χρονιά.