Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Υψηλές βαθμολογίες στα ΕΠΑΛ των Τρικάλων

23.06.2016

Για ακόμα μια χρονιά, δεν έλειψαν οι υψηλές βαθμολογίες και των υποψηφίων των ΕΠΑΛ που πλέον μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων υψηλές βαθμολογίες κατάφερε να συγκεντρώσει ο Γιώργος Νταϊλιάνης με 1785 μόρια. Πρώτη του επιλογή, όπως είπε θα είναι οι αστυνομικές σχολές επειδή έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και εάν δε καταφέρει να εισαχθεί θα επιλέξει την Σχολή Πληροφορικής. «Διάβαζα και έδωσα βαρύτητα στο μάθημα των Μαθηματικών. Τη χρονιά που πέρασε διάβαζα συστηματικά και με τη βοήθεια του πατέρα μου, κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου» ανέφερε.

Μηχανολόγος- Μηχανικός θα είναι η πρώτη επιλογή του Νικόλαου Μπουρσιάνη με 1725 μόρια,

ενώ σημείωσε ότι κατάφερε να φτάσει στο στόχο του, διαβάζοντας καθημερινά τρεις ώρες.

Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και η αγάπη για τα ταξίδια ήταν η αφορμή για τον Παναγιώτη Δράκο να επιλέξει την Σχολή Εμποροπλοιάρχων ως πρώτη επιλογή. Ο Παναγιώτης κατάφερε να συγκεντρώσει 1703 μόρια, ενώ όπως τόνισε η χρονιά που πέρασε δεν ήταν ιδιαιτέρως κουραστική, αφού δε διάβασε τόσο πολύ, όσο τις προηγούμενες χρονιές και αυτό γιατί διάβαζε συστηματικά.

Υψηλές βαθμολογίες καταγράφηκαν και στο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων με τον Αχιλλέα Μπορμπότη να συγκεντρώνει 1945 μόρια και επιλέγει για πρώτη σχολή τη ΣΤΥΑ. «Μου αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά, δεν την επιλέγω για επαγγελματική αποκατάσταση. Διάβαζα συστηματικά και όσο χρειάζονταν για να πετύχω το στόχο μου» σημείωσε.

Την ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) θα επιλέξει ο Δημήτρης Χατζής που κατάφερε να συγκεντρώσει 1815 μόρια. Όπως είπε «θα επιλέξω αυτή τη σχολή επειδή μου αρέσει η δουλειά των καθηγητών μου. Διάβαζα κανονικά τη χρονιά που πέρασε με συστηματικό διάβασμα». Υψηλή βαθμολογία συγκέντρωσε και ο Ιωάννης Χαρίσης με 1782 μόρια.

Τη Λογιστική Θεσσαλονίκης θα επιλέξει η Σωτηρία Ζαχοπούλου από το ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας με 1568 μόρια. Σύμφωνα με τη Σωτηρία η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά εύκολη με συστηματικό διάβασμα, χωρίς να στερηθεί την ψυχαγωγία της. Η Φωτεινή Βασιλειάδη κατάφερε να συγκεντρώσει 1553 μόρια, ενώ ο Θανάσης Βούλγαρης 1539, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα ποια σχολή θα επιλέξει.

Ε.Κ.