Πέμπτη 28.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αλλαγές στο σκηνικό φέρνει η συμφωνία Σπαθή – Μητσιούλη

18.03.2019

Να ανακατεύεται για τα καλά φαίνεται και πάλι η τράπουλα στον δήμο Τρικκαίων αφού νέες προσπάθειες φαίνεται να αποδίδουν καρπούς, αν και είναι νωρίς ακόμη να καταλήξει κανείς σε ασφαλή συμπεράσματα.

Από την περασμένη Παρασκευή είναι και πάλι στο τραπέζι το θέμα της καθόδου ενός καθαρά αυτοδιοικητικού συνδυασμού, σε συνεργασία μεταξύ των Γιώργο Σπαθή, Γιώργο Μητσιούλη και Αλέκου Πολυμερόπουλου.

Στην προσπάθεια αυτή ήδη ακούστηκε το όνομα του Απόστολου Κολότσιου, ενώ ανοιχτό είναι και το ζήτημα της συνεργασίας με τους «Μένουμε Τρίκαλα».
Αν τελικά μια τέτοια κίνηση ευοδώσει τότε σίγουρα το πρόβλημα περνά και στους συνδυασμούς των Δημήτρη Παπαστεργίου και Κώστα Κρεμμύδα αφού ο μεν πρώτος βλέπει την πιθανότητα της πρώτης Κυριακής να απομακρύνεται μιας και ο Μητσίουλης και ο Πολυμερόπουλος προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ο δεύτερος που κινείται στον χώρο του ΚΙΝΑΛ όπως και ο Γιώργος Σπαθής, θα έχει μπροστά του τον τέως δήμαρχο να του κόβει ψήφους.

Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση καθοριστικό ρόλο θα παίξει ποιοι θα πλαισιώσουν σε επίπεδο συμβούλων αυτό τον συνδυασμό, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια δυναμική, στην οποία ελπίζουν και μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν κάνουν λόγο απλά για διψήφιο ποσοστό, αλλά και για ελπίδες διεκδίκησης του δήμου.

Η Χρυσή Αυγή                            

Μέσα σε όλα αυτά, ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για σχεδόν σίγουρη κάθοδο της Χρυσής Αυγής στον δήμο Τρικκαίων και μάλιστα με ψηφοδέλτιο που είναι σχεδόν έτοιμο και θα ανακοινωθεί σχεδόν ολόκληρο. Αυτό έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω και στην κάθοδο του Σπήλιου Τσιγάρα.