Τετάρτη 17.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το αντίο του Άκη Αναστασίου στην αντιδημαρχία

16.02.2021 /

Μέσα από μία δημοσίευση στο facebook ευχαρίστησε ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου για την θητεία του στην Αντιδημαρχία Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Δημ.Σχέσεων.

Στην σχετική δημοσίευση ευχαριστεί τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά εύχεται και καλή θητεία στην διάδοχο του, Έφη Λεβέντη:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Dimitris Papastergiou για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατα τη διάρκεια της θητείας μου στην Αντιδημαρχία Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Δημ.Σχέσεων ! Όλους του συνάδελφους Αντιδημάρχους για την άψογη συνεργασία και όλους τους συνεργάτες γιατί χωρίς ομαδική δουλειά δεν γίνεται τίποτα!
🙏🏻Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματα και τα όμορφα λόγια που μου στέλνετε και με «γεμίζετε» με ακόμη πιο πολύ ικανοποίηση ότι κάτι καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλα τα Τμήματα της Διεύθυνσης. Είναι κάτι σαν γενέθλια!
👉Το «μότο» που προσπάθησα να περάσω σε όλους τους τομείς ήταν ένα: Να είμαστε καινοτόμοι, άμεσοι στην εξυπηρέτηση του Δημότη και πάντα να γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε τον κόσμο!
Καλή θητεία εύχομαι στην φίλη Έφη Λεβέντη
με δύναμη και ζήλο για ακόμη περισσότερα έργα!
✔️Για την Παιδεία μας , τον Πολιτισμό μας και τον Αθλητισμό μας…
Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ! Εις το επανιδείν ! 😊