Τρίτη 21.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ελεύθερος ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό

03.05.2022 /

Για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα παραπέμφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα σε ταβέρνα της Αιδηψού.

Ως εκτούτου μετά την απολογία του στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δεν οδηγήθηκε στον Ανακριτή.

Ακολούθως ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας για να δικαστεί όπου, σύμφωνα με το eviazoom.gr ο δικηγόρος του, Ιάσων Οικονόμου, ζήτησε αναβολή και να αρθεί επίσης η κράτηση του πελάτη του με τα δύο αιτήματα του να γίνονται δεκτά και από την Εισαγγελέα της Έδρας αλλά και από τους τρεις Δικαστές του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι δήλωση υποστήριξη της κατηγορίας δεν υπήρχε όπως κανένας μάρτυρας κατηγορίας δεν έδωσε το παρών. Η Έδρα ανέβαλε την δίκη και την όρισε ξανά για την Παρασκευή (06-05-2022) στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο 30χρονος και οι μάρτυρες του υποστηρίζουν ότι η γάτα που κλώτσησε ο δράστης έπεσε εκείνη την ώρα στα χαλίκια. Κατά την έξοδο τους από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, ως ελεύθερος πλέον, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στις κάμερες, ενώ δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του, Ιάσων Οικονόμου.

[fbcomments]