Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βγάζουν τα τρακτέρ στο δρόμο και αποφασίζουν για… μπλόκα

28.11.2015

Τα τρακτέρ στους δρόμους βγάζουν πλέον οι αγρότες των Τρικάλων, αφού την ερχόμενη Τετάρτη δίνουν ραντεβού στη θέση «Παράγκα» στους Ταξιάρχες, σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα αποφασίσουν οριστικά και το αν θα κλείσουν δρόμους και που.

Σε ανακοίνωση της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» τονίζεται:

«Αγρότες , κτηνοτρόφοι

Συνεχίζουμε-Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας

Στήνουμε μπλόκο στην αντιλαϊκή-αντιαγροτική πολιτική που μας ξεπαστρεύει

Το ΔΣ της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» χαιρετίζει τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους που συμμετείχαν στο Αγροτικό Συλλαλητήριο της περασμένης Δευτέρας 23 Νοέμβρη με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα ενάντια στην Αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους , τους μικρομεσαίους επαγγελματίες κι εμπόρους , τους συνταξιούχους που συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στο δίκιο αγώνα μας , τονίζοντας την αναγκαιότητα και τη σημασία της κοινής δράσης απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που πλήττει όλους μας .

Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη συμμετείχαμε με πολυπληθή αντιπροσώπευση της Ομοσπονδίας ,Αγροτικών Συλλόγων και Αγροτών των Τρικάλων στη μεγάλη Πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας , αποτιμώντας και κλείνοντας τον πρώτο κύκλο των αγροτικών κινητοποιήσεων, που ήταν μόνο η αρχή. Στην Πανθεσσαλική σύσκεψη του  Παλαμά αποφασίσαμε την κλιμάκωση και τον συντονισμό του αγώνα σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Με νέα ορμή βγαίνουμε και πάλι στο δρόμο

  • Την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη , στις 12 το μεσημέρι , συγκεντρωνόμαστε στη θέση «Παράγκα» στους Ταξιάρχες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.
  • Την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, στις 10 πμ στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων όπου θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση.
  • Οργανώνουμε , τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στην Εφορία , δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους εκβιασμούς και τις απειλές που εκτοξεύονται για κόψιμο ρεύματος , πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών. Δίνουμε οργανωμένη απάντηση στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης.
  • Την Κυριακή 6 Δεκέμβρη , στις 12 το μεσημέρι, συμμετέχουμε μαζικά στην Πανελλαδική Σύσκεψη των Μπλόκων, που θα γίνει στον Παλαμά Καρδίτσας, για Πανελλαδικό συντονισμό και κλιμάκωση της δράσης μας .
  • Επιδιώκουμε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης όπου θα τεθούν τα προβλήματα και το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας.

Όλοι στον Αγώνα!!

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη»

 

[fbcomments]