Δευτέρα 15.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με κλείσιμο της ΠΑΘΕ απαντούν οι αγρότες στον Μητσοτάκη

13.02.2022

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμη και σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού αργά σήμερα το μεσημέρι μετά το τέλος της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στη Νίκαια, είναι οι αγρότες που συμπλήρωσαν οκτώ ημέρες στον κόμβο και καθημερινά δυναμώνουν το μπλόκο τους με νέα τρακτέρ.

Πως σχολιάσαν τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Μαρούδας καιΤζέλλας (ΦΩΤΟ)

Έχοντας αναθαρρήσει μετά το προχθεσινό ογκώδες συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά και διαπιστώνοντας ότι η τοπική κοινωνία είναι με το μέρος της και δεν έχει λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός, είναι έτοιμοι να σκληρύνουν τη στάση τους την προσεχή εβδομάδα, επιδιώκοντας συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο, ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει ανοιχτή πρόσκληση από το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά, σε αντίθεση με τον αποπεμφθέντα προκάτοχό του Σπήλιο Λιβανό.

Σχολιάζοντας στον κόμβο της Νίκαιας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού οι πρόεδροι των Ενωτικών Ομοσπονδιών Λάρισας Ρίζος Μαρούδας και Καρδίτσας Κώστας Τζέλλας, στάθηκαν στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός τους χαρακτήρισε «επαγγελματίες υποκινητές» και με σκωπτικό ύφος σημείωσαν πως θα πρέπει πλέον να ζητήσουν και βαρέα και ανθυγιεινά…!

πηγή thessaliatv

[fbcomments]