Σάββατο 03.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απογοήτευση σε αγρότες – κτηνοτρόφους από τα “ψίχουλα” Κυριάκου

11.09.2022

Eπιδότηση στους αγρότες συνολικά 60 εκ. ευρώ ως άμυνα στο κόστος αγοράς των λιπασμάτων και 89 εκ. σε 50.000 κτηνοτρόφους για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες τιμές στις ζωοτροφές ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατα την ομιλία του στην 86η ΔΕΘ.Αντιδράσεις ωστόσο καταγράφονται στις τάξεις των αγροτών και κτηνοτρόφων του Θεσσαλικού κάμπου.Μιλώντας στη Θεσσαλία Τηλεόραση ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Τυρνάβου Ζήσης Παρλίτσης ανέφερε ότι είναι καλοδεχούμενη η όποια επιπλέον ενίσχυση και επιδότηση ανακοινώθηκε απο τον πρωθυπουργό ωστόσο δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα τους λόγω και της ενεργειακής ακρίβειας που πλέον επηρεάζει τα πάντα.

Απογοητευμένοι εμφανίζονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Θεσσαλικού κάμπου απο τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Ψίχουλα σ ένα ένα ωκεανό προβλημάτων χαρακτηρίζει τα 60 Εκ Ευρώ που ανακοίνωσε για την ενίσχυση των αγροτών ο Σωκράτης Αλειφτήρας , εκπρόσωπος τύπου της Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ.Οι αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου δηλώνουν απογοητευμένοι απο τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ενώ δεν έγινε καμία αναφορά για την περίφημη ρήτρα αναπροσαρμογής και τον Ε.Φ.Κ στο αγροτικό πετρέλαιο.

Απογοητευμένοι εμφανίζονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Θεσσαλικού κάμπου απο τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Οι αγρότες περίμεναν πολλά περισσότερα απο τη κυβέρνηση και πλεόν διερωτώνται πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό κόστος παραγωγής εν όψει του δύσκολου ενεργειακά χειμώνα.

Πηγή thessaliatv

[fbcomments]