Δευτέρα 25.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άγριο έγκλημα στη Γρανίτσα – Πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό του-σκότωσε πρώτα το άλογο του

15.08.2023 /

Ο δράστης, που συνελήφθη, σκότωσε πρώτα το άλογο του αδερφού του – Στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς το θύμα και το πυροβόλησε στο στήθος – Άγνωστο γιατί λογομάχησαν πριν το φονικό

 

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στο καφενείο της γειτονιάς, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους.

Εκεί, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λογομάχησαν. Ο δράστης του φονικού, οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του αδερφού του, κτηνοτρόφου στο επάγγελμα.

Όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι, για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί.

Την αιτία του καβγά που φαίνεται να οδήγησε στην αδελφοκτονία στη Γρανίτσα της Ευρυτανίας αναζητούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα, το απόγευμα της Δευτέρας, με δράστη τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vimapoliti.gr ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα τον αδερφό του έξω από το σπίτι της μητέρας τους.

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στο καφενείο της γειτονιάς, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες.

Κάποια στιγμή τα δύο αδέρφια έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και εκεί, για άγνωστο ακόμα λόγο, λογομάχησαν.

Τότε ήταν που ο ένας αδερφός, ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του άλλου αδερφού, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος.

Όταν, τότε, εκείνος βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

 

[fbcomments]