Τρίτη 16.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνέδριο… Υπουργών για το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου

10.11.2021

Συνάντηση σημαντικών Υπουργών και Υφυπουργών για το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του συνεδρίου AgriBusiness Thessaly Summit 2021 με θέμα «Το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου στην ψηφιακή εποχή», που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 19 – 20 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Conference.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί και Υφυπουργοί:

• Ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος: Κωνσταντίνος Σκρέκας

• Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Σπήλιος Λιβανός

• Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Σίμος Κεδίκογλου

• Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Γιώργος Στύλιος

• Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος σε Θέματα Κρατικής Αρωγής & Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές:

Χρήστος Τριαντόπουλος

Το AgriBusiness Thessaly Summit 2021 περιλαμβάνει συνεδρίες, 35 θεματικά πεδία και 40 ομιλητές. Διεξάγεται με την φυσική παρουσία κοινού και ομιλητών και θα είναι διαθέσιμο και διαδικτυακά με ταυτόχρονη μετάδοση των εργασιών του συνεδρίου.

Το AgriBusiness Forum αποτελεί τo κορυφαίo γεγονός για την αγροτεχνολογία και κόμβο δικτύωσης, προώθησης συνεργασιών και διατομεακής ενημέρωσης για τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας για την παραγωγή, επεξεργασία και διανομή αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα, αναδεικνύει την καινοτομία, και συνεργάζεται με σημαντικούς οργανισμούς εθνικής και διεθνούς εμβέλειας. Το AgriBusiness Forum υλοποιεί περιφερειακά & διεθνή συνέδρια, εκπαιδευτικά εργαστήρια και θεματικά ταξίδια, με σκοπό την διασύνδεση και την μεταφορά τεχνογνωσίας για βιώσιμα και επικερδή αγροδιατροφικά συστήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

 

 

 

Ετικέτες: ,