Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα ένταση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Στην Κοζάνη αυτή τη φορά

14.02.2016

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης με δεκάδες αγρότες να έχουν στήσει «μπλόκο» στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρχωρούν συνέντευξη τύπου.
Οργισμένοι οι αγρότες της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές. Καταγγέλουν, δε, ότι αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.
Μόλις χθες, Σάββατο, αγρότες από την Αλεξανδρούπολη αποδοκίμασαν άγρια τους δύο τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας τους οτι την επόμενη φορά δεν θα τους αφήσουν να προσγειωθούν στην πόλη απειλώντας ότι θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου.

πηγη Πρώτο Θέμα