Τετάρτη 27.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα “χέρια” Αγοραστός – Παπαστεργίου για σχόλιο του “Ε.Π.”

15.09.2016

Φωτιά στην κόντρα που υπέβοσκε εδώ και πολύ καιρό μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Τρικκαίων, ή αν θέλετε μεταξύ Μιχαλάκη και Παπαστεργίου, έβαλε σχόλιο του «Ενεργού Πολίτη» στην έκδοση της περασμένης Δευτέρας, με αποτέλεσμα Αγοραστός και Παπαστεργίου να γίνουν θέαμα στον προθάλαμο του υπ. Εσωτερικών.

Τι γράφαμε εμείς: «Σε κόντρα με Μιχαλάκη;

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Εμείς ως δήμος κάναμε ότι μπορούσαμε και μάλιστα με το παραπάνω, ανακουφίζοντας τους κατοίκους, ειδικά της Φωτάδας, «επιστρατεύοντας» μέχρι και τρακτέρ για την άντληση των υδάτων. Οι δρόμοι και τα αναχώματα, δεν είναι δική μας ευθύνη, παρότι κι εκεί στείλαμε JCB».

Ποιανού ευθύνη είναι όλα τα υπόλοιπα; Μα φυσικά της Περιφέρειας… και των ΤΟΕΒ, και μην μου πει κανείς πως αυτό δεν είναι κόντρα…»

Ηρθαν στα χέρια

Σύμφωνα με ανάρτηση: «Εκτός εαυτού ήταν, μαθαίνει η aftodioikisi.gr, χθες το μεσημέρι o πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον προθάλαμο του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.  Και δεν ήταν εκτός εαυτού γενικώς και αορίστως αλλά με τον “γαλάζιο” δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του τους οποίους προπηλάκισε ενώπιον τουλάχιστον δέκα ατόμων, με φράσεις όπως «απατεώνες» κι «εγώ φταίω που σας δίνω χρηματοδότηση». Μάλιστα, παρότι ο δήμαρχος παρέμεινε μάλλον ψύχραιμος, λέγοντας του ότι «δεν τον έχει ανάγκη», ο Κ. Αγοραστός τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (σ.σ. όπως λένε παριστάμενοι με τους οποίους μίλησε η aftodioikisi.gr, «σε στυλ τσαμπουκά πεζοδρομίου») με κίνδυνο οι δύο άνδρες νε έρθουν στα χέρια. Ποια ήταν η αιτία της επίθεσης την οποία αντιλήφθηκε και ο Π. Κουρουμπλής και βγήκε από το γραφείο του για να μάθει γιατί γίνεται φασαρία; Αν κατάλαβαν καλά οι μάρτυρες του επεισοδίου, ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας κατά του Κ. Αγοραστού, για το οποίο ο περιφερειάρχης θεώρησε υπεύθυνο τον δήμαρχο. Φανταστείτε να υποστήριζαν και διαφορετικό κόμμα τι θα γινόταν…»

Ο ίδιος ο κ. Αγοραστός επιβεβαιώνει το επεισόδιο στο trikalanews.gr λέγοντας «υπήρξαν συστάσεις σε αυστηρό τόνο», ενώ λίγο αργότερα και ο κ. Παπαστεργίου… υποβάθμιζε το συμβάν λέγοντας «είμαστε φίλοι με τον Κώστα»…

Φυσικά όποιος πιστεύει πως η κόντρα σταμάτησε εδώ, πλανάται πλάνη οικτρά και δεν έχει παρά να ανατρέξει σε παλιότερο μας άρθρο http://energospolitis.gr/trikala-nea-dimokratia-7/, για να μην εκπλαγεί για τα όσα… έρχονται.