Κυριακή 21.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άγιοι Ανάργυροι-Αποκάλυψη σοκ: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και έχασε το παιδί από χτυπήματα του 39χρονου

03.04.2024

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου μια 28χρονη μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 28χρονη είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου δύο χρόνια από τον 39χρονο, ωστόσο έχασε το παιδί λόγω χτυπημάτων που δέχθηκε από τον ίδιο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται ο δράστης να χτύπησε την άτυχη κοπέλα ακριβώς για να χάσει το παιδί. Υπενθυμίζεται πως η 28χρονη Κυριακή είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 39χρονου, το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό.

Αύριο Πέμπτη η κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, κυρίως λόγω του ότι σημειώθηκε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η 28χρονη είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της Κυριακής θα γίνει τελεστεί αύριο Πέμπτη (4/4).

Ο σκοπός στο αστυνομικό τμήμα είχε κάνει φυλακή

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, o σκοπός στο αστυνομικό τμήμα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός χρόνου στις φυλακές της Λάρισας, για υπόθεση με πλαστά έγγραφα. Είχε καταδικαστεί για 8 χρόνια, καθώς είχε προκύψει ενοχή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως του επιβλήθηκε να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα στο Ίλιον. Ο ίδιος είχε προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Πηγή: debater.gr

[fbcomments]