Δευτέρα 23.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αγιασμος στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων

09.09.2021 /

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»  θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 π. μ.. στο προαύλιο του σχολείου. Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει:

  • Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.
  • Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας.
  • Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικότερα:

Οι μαθητές θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (σημείωση elniplex: self test), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα επιδείξουν στην είσοδο του σχολείου.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης Λυκείου θα ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου, θα πάρουν το πρόγραμμα και θα αποχωρήσουν.

Οι μαθητές/τριες της Β’ και Γ΄ τάξης, θα κατανεμηθούν στις αίθουσες, θα πάρουν το  πρόγραμμα και τα βιβλία τους.

Στο 4ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές/ριες του σχολείου μας και οι γονείς/κηδεμόνες τους να παρευρεθούν στην τελετή. Ευχόμαστε Ευλογημένη και Δημιουργική Χρονιά σε όλη τη Σχολική Κοινότητα με Υγεία.

Προσοχή !!! Όλοι οι παρευρισκόμενοι: εκπαιδευτικοί, γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/ριες οφείλουν να φοράνε μάσκα.

Οι μαθητές/τριες της Β’ και Γ΄ τάξης να μην ξεχάσουν τη σχολική τους τσάντα !!!

Η Διευθύντρια

Μαριάννα Αποστόλου