Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

39χρονος κέρασε τσιγάρο σε άστεγο και ανακάλυψε πως είναι ο χαμένος αδερφός του

23.09.2021 /

Η απίστευτη ιστορία ενός Βρετανού, ο οποίος πηγαίνοντας στη στάση του λεωφορείου βρήκε τον αδερφό του. Η τελευταία ανάμνηση που είχε απ’ αυτόν ήταν όταν ήταν νεογέννητο.

Τα περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα γνώρισε ένας 36χρονος Βρετανός, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο αδερφός που είχε να δει σχεδόν 30 χρόνια, ήταν ο άστεγος στον οποίο προσέφερε τσιγάρο.

Δείτε το βίντεο

Ο Ρόι Άσπιναλ είχε δει για τελευταία φορά τον αδερφό του, Μπίλι Γουάιτ, πριν από 28 χρόνια, όταν ήταν νεογέννητο. “Προχωρούσα για να πάω στη στάση του λεωφορείου και τον είδα να κάθεται σε ένα τοιχάκι. Το πρόσωπό του μου φάνηκε γνωστό. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δω ποιος ήταν.

Είχε μαζί του μια μικρή τσάντα και έναν υπνόσακο. Τον πλησίασα, του προσέφερα τσιγάρο και αρχίσαμε να μιλάμε. Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν τον λένε Ουίλιαμ. Μου απάντησε ναι, αλλά τον φωνάζουν Μπίλι. Έκλαιγα συνειδητοποιώντας και οι δυο μας τι συνέβαινε. Απλά του είπα να πάρει τα πράγματά του και να έρθει μαζί μου”.

Τα δύο αδέρφια είχαν χωριστεί λόγω οικογενειακών προστριβών, με τον Ρόι να τίθεται υπό την φροντίδα της θείας του ενώ ο Μπίλι παρέμεινε με την μητέρα τους, μέχρι που μπήκε σε ίδρυμα σε ηλικία 10 ετών. Τώρα οι δύο άνδρες μένουν μαζί, προσπαθώντας να καλύψουν τα 28 χρόνια που έχασαν.