Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άγγελος Ντούμας: Ο Καφές δεν είναι μόδα… Είναι Πάθος

21.12.2021

Μια μετά την άλλη έρχονται οι πρωτιές για τον καφέ espresso excelsior και φυσικά για τον κεντρικό αντιπρόσωπό του στην Ελλάδα Άγγελο Ντούμα, που κέρδισε και φέτος τρία χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο στα coffee awards!

Στην εποχή του κορονοϊού όπου οι περισσότεροι επιχειρηματίες έκαναν μια συντηρητική πολιτική, η εισαγωγική εταιρεία Excelsior άρχισε να γιγαντώνεται και να ανοίγει τα φτερά της. Αυξήθηκε τόσο πολύ η κατανάλωση καφέ ή ο Αγγελος Ντούμας είδε κάτι που τον έκανε να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα;

«Οι εποχές πάντα είναι δύσκολες, συγκεκριμένα ο κλάδος της εστίασης πλήττεται βαθύτατα  τα τελευταία χρόνια και οι επιχειρηματίες «δεινοπαθούν» για να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που επιτάσσει η καθημερινότητα. Προσωπικά ίδρυσα την εταιρεία μου στην κάρδια της οικονομικής κρίσης, , δεν είδα κάποια ευκαιρία, απλά η προσήλωση της ΕXCELSIOR HELLAS είναι η ποιότητα των προϊόντων της και κάθε μέρα να προσφέρουμε ακόμα καλύτερο after sales service, πράγμα που το διευκολύνουν οι νέες κτηριακές εγκαταστάσεις.», θα μας πει.

Στις καινούργιες εγκαταστάσεις ένας τεράστιος χώρος έχει μετατραπεί σε service excelsior espresso. Είναι ένα από τα μυστικά και η άμεση τεχνική υποστήριξη που παρέχετε στους καταστηματάρχες;

« Σαφώς!!! Από το 1999 που μπήκα στο χώρο του espresso αντιλήφθηκα ότι ένα προϊόν από μόνο του δεν πάει πουθενά. Στην Excelsior Hellas επενδύουμε καθημερινέ στην τεχνική καταρτίσει των συνεργατών μας παρέχοντας τους όποτε και όπου το επιθυμούν τις υπηρεσίες μας, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε μια κάθετη γραμμή τεχνικής υποστήριξης εμβαδού 600 τ.μ.!!»

Πλέον έχετε μεταφερθεί στο 3ο χιλ. Τρικάλων – Καλαμπάκας, όπου κυριολεκτικά έχετε μεταμορφώσει ένα τεράστιο χώρο σε… στρατηγείο. Ποιο είναι τα σχέδιά σας για το αύριο;

«Το όραμα μας είναι: Oι συνεργάτες που είναι μαζί μας από άποψη , για την ποιότητα των προϊόντων μας και όχι απαραίτητα με γνώμονα τις παροχές και τα «δώρα» που του παρέχει η εταιρεία μας. Ο καταναλωτής πρέπει να παψει να πίνει (brands-ταμπέλες) και να μάθει να κρίνει τον καφέ απλά σαν ένα τρόφιμο. Ο ιδρυτής της Torrefazione Excelsior κος Dario Trucco σε μια συνέντευξη του σε ιταλικό περιοδικό δήλωσε τα εξής: Παραμένω πεισματικά βιοτέχνης, στην εποχή της τεχνολογίας τροφίμων η εταιρεία Excelsior παραμένει πίστη στο κοστοβορο traditional ψήσιμο και κοιτάζει τον καταναλωτή στα μάτια και με ειλικρίνεια, ξέρει ότι του προσφέρει το καλύτερο.

Μοναδικός γνώμονας ανάπτυξης … η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».

Μέσα στο χρόνια της κρίσης, η Excelsior Hellas, όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε αλλά αντιθέτως ενίσχυσε τις συνεργασίες της, και οργάνωσε το δυναμικό της και τις εγκαταστάσεις της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών, αλλά και στο μεγάλο της όνομα. Ενα brand που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

Δεν είναι εξάλλου καθόλου τυχαία η βράβευσή του στα coffee awards!

«Για ακόμη μια χρονιά τα coffee awards και το κοινό έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον espresso excelsior με τρία χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!!! espresso excelsior το ταξίδι στο μαγικό δρόμο της πραγματικής ποιότητας συνεχίζεται!!!»  επισημαίνει.