Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αφού την ξυλοκόπησε, έκανε ψώνια με την κάρτα της

29.03.2022

Στιγμές γεμάτες πόνο και τρόμο βίωσε μια γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν άγνωστο ο οποίος την πλησίασε αιφνιδιαστικά ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Πάτρα και την ξυλοκόπησε με αδικαιολόγητο μένος για να αρπάξει την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα.

Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα την οποία είχε αφήσει λίγο πιο πέρα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, χρησιμοποίησε την κλεμμένη κάρτα για να κάνει δυο αγορές αξίας 10 ευρώ. Όμως, από αυτές ταυτοποιήθηκε και ξεκίνησαν αναζητήσεις, που έφεραν αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και σε σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ετικέτες: ,