Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επίσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ στον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων

19.10.2022 /

Επίσκεψη στον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο πραγματοποίησαν, χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ο αντιπρόεδρος κ. Παπασπύρου Δημήτρης , ο Υπεύθυνος Οικονομικού κ. Μπατατέγας Νίκος και τα μέλη κα. Μαριλένα Αλμπάνη και κ. Τσιάκαλος Γιώργος, της εκτελεστικής γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Λύπας Δημήτρης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης , η οποία δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, τέθηκαν από την πλευρά του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν τον δημόσιο και όχι μόνο τομέα, όπως η επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιδιαίτερα στους σοβαρούς τομείς της υγείας , Παιδείας κ.α. αλλά και σε υπηρεσίες των ΟΤΑ για την κάλυψη αναγκών, αύξηση μισθών , επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων οργανισμών & φορέων κ.α.
Ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος συμφώνησε σε όλα τα δίκαια αιτήματα των εκπροσώπων των δημοσίων υπαλλήλων , γνωρίζοντας τα και ο ίδιος ως κρατικός λειτουργός. Τόνισε πως ,παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας εξαιτίας όλων των κρίσεων της τελευταίας δεκαετίας, ο δήμος Μετεώρων παρέχει στους εργαζομένους του, όλα όσα προβλέπονται για να έχουν τουλάχιστον ασφαλές και ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον ( τεχνικό ασφαλείας , ιατρό εργασίας , Μέσα Ατομικής Προστασίας κ.α.)
Επίσης , στο τέλος της συνάντησης , ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός στην εκτελεστική γραμματεία της ΑΔΕΔΥ σε όποια τους ανάγκη.

Από το Γραφείο του Δημάρχου