Τη βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του δημοτικού συμβούλου Ζάχου Ευθυμίου εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως στις 22 Σεπτεμβρίου 2026. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα σειρά ενεργειών ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ,
ΖΑΧΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, μετά το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του δημοτικού συμβούλου, Ζάχου Ευθυμίου, συνήλθε, σήμερα, 22Σεπτεμβρίου 2026, παρουσία του Δημάρχου, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την τραγική απώλεια και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Ο Ζάχος Ευθύμιος, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών και κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε τον τόπο με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση.
Σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στον αείμνηστο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης αποφασίζει ομόφωνα:
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ Δ. Σ. ΠΥΛΗΣ