Κυριακή 03.05.2026 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λύση για το ΠΑΣΟΚ η κάθοδος της Λώρεν Κασσοπούλου στο δήμο

27.07.2023

Ενας – ένας βγαίνουν από το παιχνίδι οι διεκδικητές του δήμου Τρικκαίων και όπως όλα δείχνουν από πλευράς Ν.Δ. οι αντίπαλοι θα είναι ο Νίκος Σακκάς και η Νικολέτα Μπρουζούκη, ενώ ένας χαμός γίνεται στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την απόσυρση Ηλιάδη φαίνεται πως μονόδρομος είναι η κάθοδος της Λώρεν Κασσοπούλου, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που «θα προσδώσει άλλη βαρύτητα και σοβαρότητα στην διεκδίκηση του δήμου από πλευράς ΠΑΣΟΚ», έλεγε στέλεχος του κόμματος στο energospolitis.gr.

Το σίγουρο είναι πως αν πάρει απόφαση η Λώρεν Κασσοπούλου, τότε έχει στο συρτάρι της μια μεγάλη λίστα ονομάτων, αλλά και στην φαρέτρα της τον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ και στην πόλη αλλά κυρίως στην περιφέρεια όπου στα χωριά τα κομματικά στελέχη ζητούν εναγωνίως την κάθοδο του κόμματος με ένα στέλεχός του.

[fbcomments]