Τετάρτη 15.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι μαθητές του 8ου Λυκείου Τρικάλων ενημερώθηκαν για την κυκλοφοριακή αγωγή

30.10.2018 /

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο 8ο Λύκειο Τρικάλων εκδήλωση με θέμα «Κυκλοφοριακή αγωγή και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων».

Ομιλητής ήταν ο Υπαστυνόμος Α’ της τροχαίας Τρικάλων κ. Αχιλλέας Γκούτσιας, ο οποίος με την ομιλία του και τη χρήση διαδραστικών μέσων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών της Β’ τάξης.

Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής έδειξαν την ευαισθητοποίησή τους συμμετέχοντας ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε θέτοντας ερωτήματα. Με την εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τις συνέπειες της παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας (τους οποίους, δυστυχώς, πολλοί από μας δεν τηρούμε, με αποτέλεσμα τα εκατοντάδες ατυχήματα και δυστυχήματα) και να κατανοήσουν τη σημασία της πρόληψης και της επιβαλλόμενης προσοχής κατά την οδήγηση.

Ο Σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος γονέων ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για την πρωτοβουλία του να ενημερώσει για θέματα οδικής ασφάλειας τους μαθητές του Σχολείου μας.

Από το 8ο Λύκειο Τρικάλων