Τετάρτη 30.11.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κόρινθος: 62χρονος συνελήφθη για 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και φυτείες

27.10.2021

Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Έρευνα στο σπίτι ενός 62χρονου στην περιοχή των Σερρών έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Ποροΐων και βρήκαν όλη την παραγωγή της μικρής χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε άλλο σημείο.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 851 γραμμαρίων, συνέλαβαν τον 62χρονο και έπειτα ερεύνησαν μια αγροτική περιοχή, όπου καλλιεργούσε στο έδαφος δίπλα σε αρδευτικό κανάλι ένα μέτρων δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,20 εκατοστών και είχε βάλει για αποξήρανση άλλα πέντε. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στην αποθήκη του κήπου καλλιεργούσε δενδρύλλια

Στην αποθήκη του κήπου του σπιτιού του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών ένας 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

 

protothema.gr