Δευτέρα 28.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

60χρονη στην Οιχάλια “πλήρωσε”… την φέτα … 70.000 ευρώ!!!

03.11.2016

Τελικά το πιο ακριβό τυρί στον κόσμο πρέπει να είναι φέτα, αφού για μια συνταξιούχο από την Οιχαλία, κόστισε 70.000 ευρώ!!!

Ποιο συγκεκριμένα, μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε 60χρονη, όταν είδε να κάνει… φτερά χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ που είχε κρυμμένο σε δοχείο φέτας, σε αποθήκη του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα της παθούσης, τα χρήματα αποτελούσαν οικονομίες ετών, τις οποίες και θεώρησε πιο ασφαλές να φυλάξει σε ιδιωτικό χώρο και δη στο δοχείο της φέτας. Μόνο που την κρυψώνα φαίνεται ήξεραν και άλλοι… λάτρεις του τυριού με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά τα χρήματα.

Η υπόθεση, την οποία αποκάλυψε η ιστοσελίδα της περιοχής KriniTrikalon.gr, ήρθε στη δημοσιότητα μετά τη μήνυση της 60χρονης στις αστυνομικές αρχές, όταν προ μερικών ημερών άνοιξε το δοχείο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, στη θέση των οποίων είχαν μάλιστα τοποθετηθεί φύλλα εφημερίδων. Να σημειωθεί ότι ο πιθανός χρόνος του συμβάντος προσδιορίζεται εντός του Σεπτεμβρίου, τότε που η παθούσα είχε ελέγξει τελευταία φορά ότι τα χρήματα ήταν μέσα στο δοχείο. Τη σχετική προανάκριση διενεργούν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, σε γνώση φυσικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ενώ προς ώρας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.