Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το 4ο ΓΕΛ «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» Πρωταθλητές του Ν. Τρικάλων στην Πετοσφαίριση

13.03.2020 /

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης  συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Πετοσφαίρισης του Λυκείου για το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συμβάλλοντας στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτοβελτίωσή τους. Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που παρακολούθησαν τους αγώνες με ζωντάνια, κοσμιότητα και σεβασμό στους κανόνες. Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και  προπονητή των μαθητών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που με ζήλο ανέλαβε την ομάδα Πετοσφαίρισης και την οδήγησε στην επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων-Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από άριστους μαθητές και άριστες μαθήτριες  έχει και άριστους αθλητές  που γνωρίζουν καλά ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η διευθύντρια του Λυκείου

Μαριάννα Αποστόλου