Δευτέρα 16.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μια πολύ όμορφη γιορτή στα 3ο και 32ο Δημοτικά σχολεία για την Εθνική επέτειο

24.03.2015 /

Πραγματικά χάρηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές, οι γονείς τους και όλοι οι εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων, μια πολύ όμορφη γιορτή που συνδιοργάνωσαν τα δύο σχολεία, για να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης συμμετείχαν με αφηγήσεις, τραγούδια, ποιήματα αλλά και δραματοποίηση προσώπων και γεγονότων εκείνης της περιόδου, αναπαριστώντας με τον πλέον παραστατικό τρόπο τον αγώνα των Ελλήνων να απαλλαγούν από τον ζυγό των Τούρκων, στην Ελληνική επανάσταση του 1821.Όλα τα παιδιά ήταν άψογα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε η γιορτή να στεφθεί από επιτυχία και δικαίως κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Την ευθύνη και την προετοιμασία της εκδήλωσης είχαν οι δασκάλες κ.κ. Κων/να Αποστολάρα, Ιουλιέτα Παπαδοπούλου και Λαμπρινή Αποστόλου, ενώ στα μουσικά μέρη τη διδασκαλία έκανε η μουσικός κ. Ματούλα Μαγγουρίτσα.

Στη γιορτή παραβρέθηκε ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων κ. Χαράλαμπος Καφανέλης, οι Δ/ντές των δύο σχολείων κ.κ. Αθανάσιος Κατσιούλας και Ευαγγελία Τζαβέλλα, το σύνολο των εκπαιδευτικών, οι μαθητές και αρκετοί γονείς.

 

                                                                                                                      Δ.Π.