Σάββατο 18.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ενημερωτική συνάντηση γονέων στο 33ο Δημοτικό Σχολείο

17.11.2023 /

Πρώτη επίσημη ενημερωτική  συνάντηση Δ/ντριας με τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητριών/μαθητών του 33ου Δ.Σχ. Τρικάλων στοχεύοντας στη συμμετοχή κι εμπλοκή  όλων στην προσπάθεια  για ένα ελκυστικό,χαρούμενο σχολείο.

Η συνεργασία σχολείου-οικογένειας λειτουργεί θετικά τόσο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών όσο και στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη σχολική επιτυχία.Η αποτελεσματική μάθηση απαιτεί ισορροπία στο σπίτι και στο σχολείο, και μια ισχυρή σχέση μεταξύ γονέων, παιδιών και εκπαιδευτικών.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Σύμβουλος Εκπ/σης,  κ.Ζορμπας Ιωάννης! Έγινε επισήμανση και αναφορά στην αναγκαιότητα  επικοινωνίας  και αγαστής  συνεργασίας ανάμεσα στο σχολείο και την οικογένεια!Επίλυση συγκρούσεων και άμβλυνση διαφορών, όρια και κανόνες ,νομοθετικές διατάξεις ,αντισταθμιστικοι θεσμοί,εσωτερικός κανονισμός,ωράριο λειτουργίας,  κτηριακά προβλήματα,ασφάλεια μαθητών ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν!Η Δ/ντρια και η Υποδ/ντρια  του σχολείου απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε  όλους τους γονείς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και στον Σύμβουλο Εκπ/σης κ.Ζορμπά Ιωάννη για τη διακριτική κι ευγενική παρουσία του! Σύμπραξη και συνεργεία για έναν κοινό στόχο…..την ισόρροπη ανάπτυξη,κοινωνικοσυναισθηματική και σωματική,των παιδιών μέσα από την καλλιέργεια στάσεων,αξιών και συμπεριφορών.

Με το βλέμμα στο μέλλον!!Με την καρδιά στο παιδί!!

Από τη Δ/νση του Σχολείου

[fbcomments]