Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

1ο Βραβείο Αριστείας στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2016 της ΕΕΦΕΕ για Τρικαλινό μαθητή

14.06.2016

vraveio_aristeias1Ο μαθητής της Β΄ τάξης του 9ο Γυμνασίου Τρικάλων  Αναστάσιος Μπατατέγας του Νικολάου συμμετείχε στον  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου ΄΄Αριστοτέλης΄΄ 2016, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) στις 9/4/2016. Στο διαγωνισμό αυτό από τη Β΄ τάξη πρώτευσαν 167 μαθητές και μαθήτριες και κατατάχθηκαν σε πίνακα με βάση τη σειρά επιτυχίας.

Εξ αυτών βραβεύονται -σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής– οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 90%), 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 78%), 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 64%) και ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ (με επίδοση ≥ 50%) για κάθε τάξη του Γυμνασίου. Στους υπόλοιπους μαθητές που διαγωνίστηκαν απονέμεται ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ενώ υπήρξαν και αρκετές ισοβαθμίες ,πολύ περισσότερες των προηγουμένων ετών λόγω των πολλών συμμετοχών και των υψηλών επιδόσεων.

Ο Αναστάσιος Μπατατέγας κατέκτησε την 3η θέση και έλαβε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και είναι ο μοναδικός μαθητής της Β΄ τάξης από το Ν. Τρικάλων που έλαβε το παραπάνω βραβείο στον διαγωνισμό.