Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νίκη Μητσοτάκη δείχνουν μέχρι τώρα τα αποτελέσματα στην Ν.Δ.

10.01.2016

Για καθαρή νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ κάνουν λόγο οι συνεργάτες του, κάτι που δείχνουν και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Η διαφορά σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να φθάσει το 55% – 45% υπέρ του κ. Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας τα πρώτ εκλογικά αποτελέσματα, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη τα εκλογικά τμήματα της Αττικής, καθώς και ότι το προβάδισμα του κ. Μητσοτάκη σταδιακά διευρύνεται.

Λίγο αργότερα, οι συνεργάτες του Κ.Μητσοτάκη ανέφεραν ότι πλέον υπάρχει εικόνα «καθαρής νίκης» σε πανελλαδικό επίπεδο.

Προηγήθηκε «πόλεμος» προβλέψεων: Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν αργά το μεσημέρι ότι «μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά, ο κ. Μητσοτάκ δήλωσε πως «σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα».

«Όπως βλέπετε η διαδικασία διεξάγεται ομαλά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Θέλω να ζητήσω από όσους και όσες δεν έχουν ασκήσει ακόμα το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν.

»Τη Δευτέρα δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη. Και η νέα μεγάλη κεντροδεξιά θα μπορέσει να προτάξει σύντομα ένα εναλλακτικό πειστικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση» δήλωσε.