Πέμπτη 25.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή του Συλλόγου Κρηνίτσας

24.12.2019 /

Ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας *Ε.ΠΟ.Σ*, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή στις 21 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ.  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου. Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό που ετοίμασαν με την επίβλεψη της  Λίτσας Τάσιου και της Σταματίας Βλάχου και στη συνέχεια τραγούδησαν τα κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων. Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά, ζαχαρωτά και καραμέλες και όλοι γευτήκαμε ωραία μελομακάρονα προσφορά  τρικαλινών επιχειρήσεων.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου για να παρακολουθήσουν το θεατρικό των παιδιών « η Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά.  Τα παιδιά της Κρηνίτσας έβαλαν τα δυνατά τους και με τη φαντασία τους κατάφεραν να κάνουν την κακιά μάγισσα να αγαπήσει τα κάλαντα!!! Λίγη φαντασία, λίγη μαγεία και όλα τα αρνητικά συναισθήματα μεταμορφώνονται σε Α Γ Α Π Η !!!

Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη  που παρακολούθησαν τη γιορτή και τους απηύθυνε το αίτημα του Συλλόγου για συλλογή αντικειμένων ώστε να  στηθεί σιγά – σιγά το Λαογραφικό Μουσείο Κρηνίτσας. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα παιδιά που πήραν μέρος στο θεατρικό  και τις υπεύθυνες του Παιδικού Θεατρικού τμήματος: Λίτσα Τάσιου και Σταματία Βλάχου. Ευχαριστίες απηύθυνε στον Βασίλη Μπαλαμίτσα που πάντα στέκεται δίπλα στο Σύλλογο και καταγράφει τα δρώμενα γιατί οι φωτογραφίες θα συνεχίσουν να διηγούνται την ιστορία του χωριού μας στις επόμενες γενιές. Θερμές ευχαριστίες στον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, τον πάτερ Γεώργιο, που  πάντα στηρίζει το έργο του συλλόγου και πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημα της προέδρου να κάνει πρόβες με τη χορωδία του Συλλόγου για τα παραδοσιακά κάλαντα που παρουσιάσει η χορωδία στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, στις 21 Φλεβάρη 2020. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε η πρόεδρος στα μέλη του Δ.Σ. για την εθελοντική τους προσφορά: Γιώργο Γκανάτσιο, Λίτσα Κατσαρού, Λάμπρο Κωτούλα,  Στέφανο Τσόγια, Βούλα Τσόγια και Χρήστο Βουτυρέα. Και του χρόνου !!!

Η πρόεδρος του Συλλόγου

Μαριάννα Αποστόλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[fbcomments]