Παρασκευή 29.03.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κ.Σκρέκας: «Νέα προγράμματα, δυνατές επιχειρήσεις, τόνωση της τοπικής οικονομίας»

02.07.2019

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της αγοράς είχε τις τελευταίες μέρες ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Πρώην Υπουργός επιμένει να αναφέρεται στο ότι στις κορυφαίες προτεραιότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για νέες επενδύσεις στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο και γι’ αυτό δεσμεύεται και ο ίδιος.

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Τάκη Ιωάννου, ο Πρώην Υπουργός τόνισε πως άμεσα η νέα Κυβέρνηση θα φροντίσει για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μαζικής μεταφοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς και η ολοκληρωμένη πολιτική για την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Εξήρε το έργο της διοίκησης, καθώς με τις ενέργειες της έχει συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση του κυκλοφοριακού και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες. Επισήμανε δε, ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερά στο πλευρό της διοίκησης και των μετόχων του ΚΤΕΛ προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα κατάλληλα εργαλεία και στους δρόμους των Τρικάλων να κυκλοφορούν τα πιο σύγχρονα, ευέλικτα και φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ο κ. Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της καινοτομίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των Τρικαλινών επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη ημέρα θα είναι σταθερά δίπλα σε παράγοντες της αγοράς, όπως ο κ. Γιαγιάκος, που έχουν αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ενεργούς δράσης τους στην προώθηση της υγιούς και έξυπνης επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας επανέλαβε επίσης, για μία ακόμη φορά, ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το διαχρονικό αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη δημιουργία των κατάλληλων δομών υποστήριξης των επιχειρηματικών δράσεων, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Τρικαλινών επιχειρήσεων, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης στον τόπο μας.

[fbcomments]