Παρασκευή 29.03.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτή η θεωρία ότι η Αυστραλία δεν υπάρχει θα σας κάψει τον εγκέφαλο!

28.03.2017

Την ώρα που όλος ο υπόλοιπος πλανήτης πιστεύει ότι η Κοινοπολιτεία της Αυστραλίας είναι η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, κάτι που αναμφίβολα προσυπογράφουν και τα 24 εκατομμύρια των κατοίκων της, υπάρχει μια κοπέλα εκεί έξω που θεωρεί το όλο πράγμα βρετανική συνωμοσία!

Η Σουηδή Shelley Floryd ανέβασε λοιπόν στο Facebook ένα μακροσκελές ποστ με το οποίο αποκάλυψε αυτό που είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη κυβερνητική και πλανητική λίγο πολύ συνωμοσία όλων των εποχών!

auusutstserlellliaas4

«Η Αυστραλία δεν είναι αληθινή», μας λέει, «Είναι μια απάτη, η οποία έγινε για να πιστέψουμε ότι κάπου έστελνε η Βρετανία τους εγκληματίες της. Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι εγκληματίες ξεφορτώνονταν από τα πλοία κατευθείαν στο νερό, όπου πνίγονταν πριν δουν ξηρά. Είναι μια συγκάλυψη για ένα από τα μεγαλύτερα μαζικά εγκλήματα της Ιστορίας, που έγινε από μία από τις πιο κραταιές αυτοκρατορίες».

auusutstserlellliaas1

Και τότε τι γίνεται με τους Αυστραλούς; Η Floryd δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει πως πρόκειται για εικόνες που «παράγονται από υπολογιστή»! «Η Αυστραλία δεν υπάρχει», συνεχίζει, «όλα τα πράγματα που αποκαλείτε ‘‘αποδείξεις’’ είναι στην ουσία καλά κατασκευασμένα ψέματα και αρχεία από την ηγέτιδα κυβέρνηση του κόσμου. Οι Αυστραλοί φίλοι σας; Είναι όλοι ηθοποιοί και μορφές που παράγονται από υπολογιστή, μέρος της πλεκτάνης που ξεγελά τον κόσμο».

auusutstserlellliaas3

Σύμφωνα με τη νεαρή Σουηδή, που έγινε όσο να πεις διασημότητα του ηλεκτρονικού κόσμου, ακόμα και οι πιλότοι των αεροσκαφών γνωρίζουν το μυστικό και αντί να προσγειώνονται στο Σίδνεϊ ή τη Μελβούρνη, σε μεταφέρουν σε κοντινά νησάκια ή «σε κάποιες περιπτώσεις, σε τμήματα της Νότιας Αμερικής, όπου έχουν δημιουργήσει χώρους και έχουν προσλάβει ηθοποιούς να κάνουν τους πραγματικούς Αυστραλούς»!

Η νεαρή καλεί τον κόσμο να ξεσκεπάσει τη συνωμοσία, τη μεγαλύτερη όπως μας λέει γενοκτονία της Ιστορίας (αναφέρεται στους βρετανούς καταδίκους που μεταφέρονταν στις ποινικές αποικίες της Αυστραλίας).

Η Floryd έγινε διασημότητα, μιας και οι «αποκαλύψεις» της έπαιξαν στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, και μετά τα μάζεψε από τη γενικευμένη κατακραυγή ποιων άλλων, των Αυστραλών, λέγοντας τώρα πως όλα ήταν μια πλάκα. Ή μήπως δεν ήταν;

Πηγή: newsbeast.gr

[fbcomments]