Κυριακή 21.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκυτάλη στον Θανάση Λιούτα από τον Αλέξανδρο Κοντό

04.07.2019

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρόεδρος του ΣΣΟΕΕ, ήρθε στα Τρίκαλα και εξέφρασε  την εμπιστοσύνη του στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Θανάση Λιούτα από έναν αληθινό του φίλο, ο οποίος χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης των αγροτοκτηνοτρόφων. Ο λόγος για  τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρόεδρο του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΣΟΕΕ),  Αλέξανδρο Κοντό, ο οποίος ήρθε από την Ξάνθη στα Τρίκαλα, όχι μόνο για να του εκφράσει τις ειλικρινείς ευχές του για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αλλά και για να δηλώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ήταν μια αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης από τον Αλέκο Κοντό, ο οποίος γνωρίζει τους ισχυρούς δεσμούς του Θανάση Λιούτα με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Γνωρίζει πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εκφράσει γνήσια τους ανθρώπους της παραγωγής και πως θα είναι ο καταλύτης για να γίνει πράξη η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. Για να γίνει πράξη η πιστοποίηση της ελληνικότητας των αγροτικών και κτηνοτροφικών μας προϊόντων, προκειμένου να επιτύχουμε ως χώρα, μια παραγωγική διαδικασία, η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος, θα στηρίζεται σε ελληνικούς πόρους και σε ελληνικές βιοτεχνίες. Κι αυτό είναι που θα ενισχύσει τα δικά μας κτηνοτροφικά φυτά,

όπως είναι το καλαμπόκι, το τριφύλλι, το κριθάρι, το σιτάρι κ.α., δίνοντας έτσι αυξημένο εισόδημα στα αγροτικά νοικοκυριά.

Επίσης, αυτό θα ενισχύσει την απασχόληση, στηρίζοντας παράλληλα και τις μικρομεσαίες μεταποιητικές μονάδες.

Ο κ. Κοντός στα Τρίκαλα συνάντησε φίλους του, αγρότες και κτηνοτρόφους, στους ο οποίους μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Θανάση Λιούτα.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε τον Αλέκο Κοντό για τα θερμά του λόγια και δήλωσε πως θα παραμείνει πιστός στις αρχές και στις αξίες του, εκφράζοντας πιστά την ανάγκη για τη δημιουργία μιας δυνατής παραγωγικής Ελλάδας.

[fbcomments]