Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προσκλητήριο Κώστα Φαμίση για τις εκλογές

03.07.2019

Κώστας Φαμίσης-Κάλεσμα στους νέους και όλους τους πολίτες για συμμετοχή στις κάλπες για επιστροφή στη λογική.

Ξεκάθαρο προσκλητήριο στους νέους ψηφοφόρους αλλά και όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την προσεχή Κυριακή και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας απεύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης για να επιστρέψουμε στη λογική.

Ο Καλαμπακιώτης πολιτικός μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στην TV 10 στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά» του Χρήστου Πίσσα χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές της 7ης Ιουλίου για το μέλλον του τόπου και κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με το ΚΙΝΑΛ που έχει την εμπειρία και το πρόγραμμα για να οδηγηθεί  η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές της που οδήγησαν τον τόπο σε τρομερά αδιέξοδα αλλά και την ΝΔ που άλλα λέει και άλλα θα κάνει.

Το ΚΙΝΑΛ ως γνήσιος εκφραστής και συνεχιστής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στοχεύει είπε ο κ. Φαμίσης να λάβει την Τρίτη διερευνητική εντολή και να μην αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη γιατί το αύριο δεν περιμένει και έχουμε τεράστια ευθύνη στη νέα γενιά η οποία περιμένει πολλά από εμάς και της οφείλουμε σεβασμό και υπευθυνότητα με πράξεις ουσίας.

Διλλήματα εκβιαστικά και αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη δημοκρατία μας κατέληξε ο Κώστας Φαμίσης και όλοι οι ψηφοφόροι-νέοι και παλιοί-ας αφήσουν τον καναπέ και τον ωχαδερφισμό και ας πάνε στην κάλπη για να επιλέξουν το καλύτερο για το μέλλον τους και της πατρίδας.