Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

08.01.2015

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

 

Οι θέσεις και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Ν. Τρικάλων, παρουσιάστηκαν σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του ΚΚΕ, σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως κατέγραψε ο «Ενεργός Πολίτης»,ο γραμματέας της Ν.Ε. κ. Σωτ. Σωτηρόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι ο λαός και τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν και δοκιμάζονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων, πρέπει να στηρίξουν και να δυναμώσουν το ΚΚΕ, το κόμμα που είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο του μόχθου.

Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα καινούργιο από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μόνο νέα επιδρομή φόρων, ανεργία, φτώχεια και ανέχεια θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα. Επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το μόνο του μέλημα είναι η κατάληψη της εξουσίας, πως κι αυτός με τη σειρά του θα κάνει μια από τα ίδια, όλα είναι συμφωνημένα να γίνουν σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής ένωσης, απλά θέλουν τώρα να αλλάξουν τα πρόσωπα.

Χαρακτήρισε και τα υπόλοιπα κόμματα πρόθυμα να μπουν στο παιχνίδι και να εξυπηρετήσουν το πολιτικό σύστημα που ευνοεί το κεφάλαιο και πρέπει πάση θυσία αυτό ν’αλλάξει, για να βγει ενισχυμένος ο λαός. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν η φωνή του ΚΚΕ γίνει ισχυρή και δυνατή. Πρέπει ο λαός να κάνει τώρα την ανατροπή, τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Τώρα όσον αφορά την 6αδα που θα απαρτίζει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, αυτή έχει ως εξής:

  1. Καϊκης Γεώργιος του Ευαγγέλου, καθηγητής Φ.Α., μέλος της επιτροπής περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων
  2. Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη, δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ, πρώην βουλευτής
  3. Καπέτη Γεωργία του Παντελή, εκπαιδευτικός-φιλόλογος, πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στέλεχος του ΚΚΕ
  4. Μπακάση Βασιλική του Ηλία, νοσηλεύτρια, μέλος της επιτροπής περιοχής Θεσσαλία του ΚΚΕ, μέλος της γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ
  5. Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάου, μηχανολόγος-μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, μέλος του ΤΕΕ, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ
  6. Τσιάμης Αθανάσιος του Αποστόλου, οικονομολόγος-λογιστής, μέλος του ΔΣ της ένωσης λογιστών-φοροτεχνικών Τρικάλων, επικεφαλής της γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ στα Τρίκαλα.

                  Δ.Π.