Δευτέρα 17.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανσίου (Σάκη) Καψάλη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

06.06.2023 /

Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός και εκ των πλέον πετυχημένων επιχειρηματιών της περιοχής μας, ο Σάκης Καψάλης συνεχίζει με τη «Δύναμη Ευθύνης» και θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Η Καλαμπάκα χρειάζεται μια νέα πετυχημένη ιστορία» λέει «έναν άνθρωπο που θα δώσει το σύνθημα για μια νέα αρχή και μια ομάδα έμπειρων στελεχών που θα αναλάβουν να φέρουν το έργο σε πέρας. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος συνδυάζει τον ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας του και την εμπειρία σε κρίσιμες θέσεις. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να καταστήσουμε την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια».

Σάκης Καψάλης

Ελεύθερος επαγγελματίας

 

Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος (Σάκης)  Καψάλης με καταγωγή από την Γλυκομηλιά  Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1961 και ζει μόνιμα στην Kαλαμπάκα.

Από το 1985 έως και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλαμπάκα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν για τον ίδιο κάτι πρωτόγνωρο καθώς η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί βασική του προτεραιότητα. Το 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βύρωνα Μπουτίνα και έχοντας την εμπιστοσύνη του,  διετέλεσε αντιδήμαρχος για ένα έτος. Επιπλέον,  το 2019 κατήλθε υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη.

[fbcomments]