Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δώρα, πρωτιές και βραβεύσεις στην πίτα της La Farm

09.02.2020

Μια επιχείρηση έχει μέλλον όταν περνά από γενιά σε γενιά και επεκτείνεται. Αυτό μπορεί πλέον να το πει κανείς αβίαστα για την la farm των αδερφών Πλεξίδα που χθες στην κοπή πίτας της επιχείρησης τον πρώτο λόγο είχαν τα παιδιά Ελένη, Αθανασία και Θανάσης που βράβευσαν μάλιστα τους καλύτερους παραγωγούς – συνεργάτες τους… αλλά κυρίως τους εργαζόμενους σε αυτή, με την Ελένη που ανέλαβε την παρουσίαση να ανακοινώνει 500 βοήθημα σε κάθε εργαζόμενο που σπουδάζει παιδιά.

Σημαντικά ήταν και τα στοιχεία για την επιχείρηση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρούσης που ανέλαβε την διοργάνωση της όλης βραδιάς και που τόνισε πως αυτή τη στιγμή η la farm είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική επιχείρηση σε τυρί φέτα στη χώρα!

Την πίτα έκοψε ο πρωτοσύγκελος Αλέξιος που συνοδευόταν από αρκετούς ιερείς, μιας και ο Βαγγέλη Πλεξίδας είναι από τους δωρητές του Φιλόπτωχου Ταμείου της Εκκλησίας, γι’ αυτό το λόγο μάλιστα ο π. Αλέξιος του δώρισε εκ μέρους του Μητροπολίτη Χρυσόστομου μια εικόνα.

Ο Β. Πλεξίδας

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Πλεξίδας που είναι και η ψυχή της επιχείρησης τόνισε: «Η la farm και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ ειλικρινά, για την παρουσία σας εδώ και για τη στήριξη στην εταιρεία μας.

Μια δυναμική και εξελισσόμενη εταιρεία που θέτει στόχους και τους υλοποιεί, μια εταιρία που κοιτά μπροστά,  φέτος μάλιστα έχουμε κατακτήσει την πρώτη θέση στην εξαγωγή φέτας.

Έχοντας την δική σας στήριξη και βοήθεια, η αρχή της νέας δεκαετίας σηματοδοτεί για εμάς μεγαλύτερους και ποιοτικότερους στόχους, με ανάπτυξη και επενδύσεις.

Αυξάνουμε τις θέσεις εργασίας και επικεντρώνουμε στην εξέλιξη των συνεργατών μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Υλοποιούμε κοινωνικές δράσεις, εξελίσσουμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την παρουσία μας δίπλα στον συνάνθρωπο.

Όλα αυτά γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται μόνο με την σύμπραξη όλων μας, με την συνεργασία όλων μας.

Η la farm είμαστε ΟΛΟΙ και αυτό το εννοούμε πραγματικά.

Ιδιαίτερη αναφορά και πολλές ευχαριστίες θα ήθελα να κάνω στους κτηνοτρόφους μας, στους ανθρώπους που με μεγάλους κόπους προσωπικούς και οικογενειακούς, κρατούν ζωντανή την κτηνοτροφία. Προστατεύουμε και διασφαλίζουμε τον Έλληνα κτηνοτρόφο και την ελληνική παραγωγή».

Ο Θαν. Πλεξίδας

Εμφανώς συγκινημένος πήρε τον λόγο και ο Θανάσης Πλεξίδας που έκανε αναφορά στον παππού του, αλλά κυρίως στον πατέρα του Σωτήρη, δηλώνοντας και ο ίδιος παρόν στην αναπτυξιακή τροχιά της εταιρίας.

Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Memories Hall παραβρέθηκαν αρκετά στελέχη της πολιτικής εξουσίας του τόπου.