Δευτέρα 27.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

65χρονος σκότωσε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε

22.02.2018 /

Οικογενειακή τραγωδία, αργά χθες το βράδυ, στον Άγιο Δημήτριο, όταν ένας 65χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 63χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Πελοπίδα.

Σύμφωνα με τοις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε συνεχώς σε οικείους του ότι πρόκειται να πεθάνει. Τελικά, μαχαίρωσε την αδελφή του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, και ακολούθως έβαλε τέλος στη ζωή του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Επεισόδιο με έναν τραυματία σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

Ο 65χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, σκότωσε με μια μαχαιριά στην καρωτίδα την 63χρονη αδελφή του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι, αυτοκτόνησε.

Αστυνομικοί βρήκαν τις δύο σορούς καθώς και το μαχαίρι μέσα σε μονοκατοικία, στην οδό Πελοπίδα, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, βρέθηκε σημείωμα του 65χρονου, στο οποίο έγραψε, ότι αποφάσισε να σκοτώσει την αδελφή του και ν’ αυτοκτονήσει, γιατί η 63χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εάν εκείνος πέθαινε ξαφνικά, εκείνη δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μόνη.

eretikos.gr