Τετάρτη 08.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής ο Αναστάσιος Μπατατέγας στο Πρωταθλήμα της Microsoft Office

17.05.2018 /

3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής ο Αναστάσιος Μπατατέγας στο PowerPoint στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist!

Οι υπόλοιποι μαθητές από το  Technokids TECHNOΠΑΙΔΕΙΑ Τρικάλων κατέλαβαν τις θέσεις :

Θεοδώρου Δημήτρης 8η θέση στο Word και η Μελίνα Τριανταφύλλου 22η θέση στο Word.

Το Techno-kids TECHNOΠΑΙΔΕΙΑ Τρικάλων συμμετείχε για 11η χρονιά στο διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς μαθητές να συμμετάσχουν.

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, διεξήχθη στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA, για 17η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού και φέτος η ανάδειξη των νικητών κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

Οι  νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Disneyworld, Orlando, Flo, USA, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου έως και τις 01 Αυγούστου 2018! Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Στην εκδήλωση που ακολούθησε, για τη βράβευση των νικητών, απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA-Infotest και ο κ. Γιώργος Τζινιέρης, Cloud Product Marketing Manager της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Άπαντες αφού συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και τα εξεταστικά κέντρα, τόνισαν τη σημασία της κατοχής διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Microsoft Office Specialist.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα, χορηγία της Microsoft Hellas, και μοιράστηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.