Πέμπτη 24.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρώτο «έξυπνο προφυλακτικό του κόσμου» είναι γεγονός!

01.12.2017

Αν ψάχνετε δώρο Χριστουγέννων για τον εαυτό σας, τότε υπάρχει ένα… μαραφέτι που παρακολουθεί μια σειρά από ευαίσθητες πληροφορίες, για να το πούμε κομψά.

Τη σεξουαλική δραστηριότητα δηλαδή, για να μη μένετε πίσω.

Η έξυπνη δημιουργία της British Condoms πωλείται στην τιμή των 68,99 ευρώ και θα κρατήσει σκορ από αυτά που περνούν στα ψιλά της ερωτικής ζωής. Όπως, ας πούμε, πόσες θερμίδες καις κατά τη διάρκεια της επαφής, την ταχύτητα της διείσδυσης(!), τη διάρκεια των συνευρέσεων, τη συχνότητά τους, ακόμα και πόσες διαφορετικές στάσεις κάνεις στο σεξ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, του μήνα, ακόμα και του χρόνου!

coocndnfesdfsefd1

Είναι επαναφορτιζόμενο και η μπαταρία του διαρκεί από 6-8 ώρες, καλύπτει οπότε τις τρέχουσες σεξουαλικές ανάγκες. Παρά το όνομά του βέβαια, είναι στην ουσία περισσότερο δαχτυλίδι πέους παρά προφυλακτικό. Φοριέται ωστόσο και πάνω από το προφυλακτικό, αποτρέποντάς το από το να βγαίνει, όπως μας λένε οι κατασκευαστές του.

coocndnfesdfsefd2

Αν μάλιστα έχετε κορυφαίες επιδόσεις, μπορείτε να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας, γεννώντας μια νέα κόντρα από κει που δεν το περιμένεις. Και είναι φυσικά πλήρως προσαρμόσιμο στα διαφορετικά μεγέθη.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι βέβαια το γεγονός ότι, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, μπορεί να ανιχνεύει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το λαμπάκι LED που έχει αλλάζει χρώμα αν εντοπίσει χλαμύδια, γονόρροια και τέτοια πράγματα.

coocndnfesdfsefd3

Και καθώς 96.000 άνθρωποι το έχουν ήδη προπαραγγείλει, είναι εμπορική επιτυχία από τα γεννοφάσκια του…

Πηγή: newsbeast.gr