Δευτέρα 23.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ταξίδεψαν με τις μουσικές της Ευανθίας Ρεμπόυτσικα

16.05.2019 /

Με τις μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ταξίδεψαν σήμερα το βράδυ οι Τρικαλινοί κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, ενώ την κορυφαία συνθέτρια πλαισίωσαν οι  νεαροί μαθητές του Σχολείου με το «Σύνολο Ποικίλης Μουσικής» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Κοφίνα και τη «Χορωδία Ομοίων Φωνών» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιάννη Μπέη. Τη συναυλία παρουσίασε η ηθοποιός και μέλος του συλλόγου κα. Σία Φαράκη.

Η μουσικός και συνθέτρια δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού χρόνια τώρα με τις δημιουργίες της έχει καταφέρει να δώσει το δικό της αποτύπωμα στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και όχι μόνον.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα ξεκίνησε να μαθαίνει βιολί από την ηλικία των 6 ετών φοιτώντας στο Ωδείο Πατρών. Συνέχισε αργότερα στο Ωδείο Αθηνών και στο Ελληνικό Ωδείο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην EcoleNormaledeMusiqueστο Παρίσι. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και η φήμη της έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.