Παρασκευή 20.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σωτήρης Μπαλλάς και Βελεσιώτου στην εκδήλωση της νεολαίας του ΚΚΕ στην Αθήνα

10.05.2019

Στα κόκκινα βάφτηκε απόψε το Θησείο, με τη νεολαία να δίνει με ζωντάνια το «παρών» στη μεγάλη πολιτική – πολιτιστική συγκέντρωση της ΚΝΕ.

Μέσα και από τη σημερινή συγκέντρωση, τα μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, που δίνουν τη μάχη των εκλογών, κάλεσαν ακόμα περισσότερους νέους να πουν το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ της φτώχειας, των μνημονίων, του πολέμου και δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, να δώσουν τη μόνη νεανική απάντηση, για την αντεπίθεση. Αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το πραγματικό περιεχόμενο της σημερινής μέρας, της 9ης Μάη, ημερομηνίας που σηματοδότησε τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Στην εκδήλωση μίλησε ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπαςο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν. Αμπατιέλοςη Σεμίνα Διγενή, υποψήφια ευρωβουλευτής . Επίσης,  ανάμεσα σε άλλους παραβρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γ. Πρωτούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Ν. Σοφιανός, ο μουσικός και  υποψήφιος ευρωβουλευτής  Μάνος Ανδρουλιδάκης,  πολλοί ακόμα υποψήφιοι, καθώς και ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο ενορχήστρωσε ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης  και συμμετείχαν :Σωτήρης Μπαλλάς, Φωτεινή Βελεσιώτου , Ρίτα Αντωνοπούλου, , Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Παντελής Θαλασσινός, ΒιολέτταΊκαρη, Πολυξένη Καράκογλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Μαριώ, , Πέννυ Μπαλτατζή, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος «Πυξ Λαξ», ΜιρέλαΠάχου, Γιώργος Σαρρής, Γιώργης Χριστοδούλου.