Πέμπτη 07.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τον επικεφαλή της Bundesbank

14.06.2017


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών , κ. Νικόλαος Καραμούζης.

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Bundesbank, κ. Jens Weidmann, είχε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) αποτελούμενη από τον πρόεδρό της κ. Νικόλαο Καραμούζη, τον αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο  Χαντζηνικολάου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη και την Γενική Γραμματέα της ΕΕΤ κα. Χαρούλα Απαλαγάκη.

Η συνάντηση πραματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη για τον εορτασμό των 60 της χρόνων λειτουργίας της. Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον επικεφαλής της Bundesbank κ. Jens Weidmann, σε ειδικά προγραμματισμένη συνάντηση, θέματα που αφορούν στην πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας.

O προεδρος της ΕΕΤ κ. Ν. Καραμούζης δήλωσε: “Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα συνεχίσει την υλοποίηση προγράμματος πρωτοβουλιών κι ευρύτερης ενημέρωσης κρίσιμων φορέων και προσωπικοτήτων εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, την προσέλκυση επενδύσεων και την παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ελληνική οικονομία”.

Πηγή: kathimerini.gr

[fbcomments]