Σάββατο 18.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση μαθητή του 7 ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων

30.05.2023 /

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά  τον μαθητή της Γ΄ τάξης του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων Ιάσονα Μπέη για την πρόκρισή του στον 35ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής. Ο μαθητής εισήχθη στην Εθνική Ομάδα Νέων Πληροφορικής για το έτος 2023 και κλήθηκε στο camp του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, για μαθήματα και, έπειτα από δύο νέους διαγωνισμούς, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, ο αυτοδίδακτος μαθητής διακρίθηκε χωρίς τη βοήθεια προγυμναστή στον τομέα των αλγορίθμων και των γλωσσών του προγραμματισμού και προκρίθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων (Junior Balkan Olympiad Informatics- JBOI) και στη Διεθνή Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων (European Olympiad Informatics- EJOI)

Συγχαίρουμε επίσης τους/τις καθηγητές/τριες του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων για την καθοδήγηση του μαθητή στον Διαγωνισμό και τη στήριξή του τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο και ευχόμαστε στον Ιάσονα η επιτυχία του αυτή να είναι η απαρχή πολλών διακρίσεων στη μαθητική του ζωή.

 

                                                                                             Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

[fbcomments]