Σάββατο 21.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στις κάλπες για την εκλογή αντιπροσώπων

16.05.2019 /

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι Τρικαλινοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για να αναδείξουν τους αντιπροσώπους τους, ενόψει της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο  1ο Δ.Σ. Τρικάλων, ενώ έξι παρατάξεις διεκδικούσαν τη ψήφο  των Τρικαλινών δασκάλων & νηπιαγωγών.  Η  ΔΑΚΕ/Π.Ε., η Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Τρικάλων –  ΔΗ.ΣΥ – Α.Κ.Ε, η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων (Ε.Κ.Ε  Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ),  η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Τρικάλων και ΕΡΑ.

Η εκλογική διαδικασία έλαβε χώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα όπως τα πεπραγμένα του Δ.Σ της ΔΟΕ, κριτική και προτάσεις σε θέματα: Επαγγελματικά – Εκπαιδευτικά – Οργανωτικά, από εκπροσώπους των παρατάξεων και μελών του συλλόγου (Εργασιακά, αδιοριστία, μόνιμοι διορισμοί, αξιολόγηση κλπ). Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2019-2021 και στο τέλος θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων.