Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στη μάχη για μία ισχυρή Κυβέρνηση με Ν.Δ. ο Κώστας Σκρέκας με επισκέψεις στα χωριά των Χασίων

31.05.2023 /

Από τα χωριά των Χασίων ξεκίνησε ο Κώστας Σκρέκας τις επισκέψεις του ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο κ. Σκρέκας επιστρέφει, μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, στα χωριά του Νομού Τρικάλων ευχαριστώντας τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν αλλά συζητώντας κυρίως για το πραγματικό διακύβευμα των επόμενων εκλογών.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στις επαφές του με τους πολίτες στην Αχλαδέα, τη Θεοτόκο, το Σκεπάρι, την Αγναντιά, την Οξύνεια και τον Ξηρόκαμπο: «η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που έχει και το όραμα και την πολιτική βούληση να πάει μπροστά τη χώρα».

Ο κ. Σκρέκας ανέφερε με νόημα: «Η  κάλπη είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακούραστα ώστε και το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα να είναι απόλυτα νικηφόρο. Για αυτό, οι πολίτες χρειάζεται να κάνουν αυτό που έκαναν στην πρώτη κάλπη, ψηφίζοντας και πάλι Νέα Δημοκρατία. Για να έχει η Ελλάδα μία ισχυρή Κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδο για τους πολίτες αλλά και για να είναι για ακόμη μια τετραετία ο Νομός Τρικάλων στην πρώτη γραμμή. Με ακόμη περισσότερα έργα, όπως αυτά που υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν την τελευταία τετραετία, σε κάθε σημείο του τόπου μας».

[fbcomments]