Κυριακή 25.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα αύριο Σάββατο οι θρύλοι της Εθνικής ομάδας του 2004

09.09.2022 /

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων θα βρίσκονται το Σάββατο Legends 2004, μέλη της θρυλικής Εθνικής Ανδρών Ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004.
Από τα Τρίκαλα ξεκινά το Legends 2004 Youth Cup, που έχει γίνει πλέον θεσμός.
Φέτος οι Legends 2004 πραγματοποιούν το καθιερωμένο ταξίδι που τους φέρνει κοντά σε περισσότερα από 1200 αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούν αξίες και ιδανικά, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.
Ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία – οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα βρεθούν ξανά στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, μυστικά του αθλήματος αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.
Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2019 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Legends 2004 Youth Cup εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πρόγραμμά του με νέους προορισμούς και φέτος, ξεκινά από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Στους αγώνες θα μετάσχουν οι ομάδες:
ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Βόλος ΝΠΣ, ΑΕ Λάρισα, Νίκη Βόλου, ΑΕ Δήμητρα – Απόλλων 2005, Olympic Football Club, Αγία Αννα Βόλου, καθώς και οι γυναικείες ομάδες ΑΟ Τρίκαλα, Ελπίδες Καρδίτσας.
Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η συμμετοχή των ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν και η επιλογή γίνεται από τους ίδιους τους Legends 2004, με Γενικό Συντονιστή της διοργάνωσης τον Βασίλη Λάκη, βάσει αυστηρών ποιοτικών και τεχνικών κριτηρίων.
Διοργάνωση: Champions For Life AMKE
Υποστηρικτές: Aegean Airlines, ΟΠΑΠ, Cosmote

*Σύμφωνα με ενημέρωση που μας εγινε, οι αγώνες LEGENDS 2004 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων θα διεξαχθούν τις ώρες 10:30 έως 17:30